SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Gala Colosseum-Heroes » Andrei Stoica luptă din nou în România: "Mă bucur enorm că revin în țară. Sunt într-o formă de zile mari"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 09:42

Gala de kickboxing Colosseum-Heroes, programată sâmbătă, 17 iunie, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, îi aduce faţă în faţă pe Andrei "Mister KO" Stoica şi pe slovacul Ivan "cel Groaznic" Bartek, anunţă organizatorii. 

"Mă bucur enorm ca voi lupta din nou în România. Am un sentiment extrem de plăcut înainte de meci. Mă așteaptă un meci greu, însă sunt pregătit și voi da tot ce e mai bun. Am avut un cantonament profesionist în Serbia și sunt într-o formă de zile mari" , a declarat Andrei Stoica.

Adversarul lui Andrei Stoica, Ivan Bartek este unul dintre greii kickboxingului din Slovacia, având la activ zeci de meciuri câștigate.

Evenimentul din Ploiești va reuni 15 meciuri, în ring urmând să urce, printre alţii, bucureşteanul Cristian Milea, cu peste 80 de meciuri disputate la profesionişti, dâmboviţeanul Nino Pattvean, neînvins în 23 de dispute, ploieşteanul Amansio "Vikingul" Paraschiv şi Mihai Tudorie, care va fi susţinut de galeria echipei de fotbal Petrolul. În cadrul galei, va concerta trupa Paraziţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează