SPORTURI  »  BOX  »  AFACERE

Inedit » Mike Tyson intră în afaceri cu droguri! Planul incredibil al fostului campion

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 09:08

Mike Tyson vrea să deschidă o fermă de cannabis, după ce California a legalizat comercializarea și uzul personal al drogului.

Fostul campion mondial al greilor și cei doi parteneri ai săi, Robert Hickman și Jay Strommen, au în plan un business îndrăzneț: cei trei vor folosi o proprietate de 16 hectare situată la 100 de kilometri sud-vest de Parcul Național Death Valley pentru a deschide o fermă de cannabis. Se va numi Tyson Ranch și va permite cultivatorilor individuali să-și dezvolte acolo recoltele. De asemenea, va exista și o școală, unde aceștia vor învăța cum să obțină cât mai mult din ceea ce vor planta, dar și clădiri luxoase de birouri, pentru membrii de vârf ai corporației.

Tyson, 51 de ani, a început deja promovarea facilității. A fost fotografiat cu lopata în mână, pregătit să întoarcă primele brazde de pământ ale fermei, plasată chiar în interiorul California City, un oraș cu o populație de 15.000 de suflete. Fostul boxer beneficiază de sprijinul complet și necondiționat al primarului localității, Jennifer Wood, care s-a aflat și ea la locul fermei, când Tyson a făcut anunțul. 

1.400 de licențe

Toate aceste vin după ce statul California a legalizat, din 1 ianuarie, marijuana ca drog recreațional. Industria legată de producția și comercializarea acesteia e estimată să devină un mamut în valoare de 7 miliarde de dolari până în 2020.

Deocamdată, magazinele cu licență sunt concentrate în San Diego, Santa Cruz, în zona golfului San Diego și în Palm Springs. De asemenea, persoanele care au măcar 21 de ani puteau cultiva, deține și folosi cantități limitate de marijuana, dar legalizarea comercializării a intrat în vigoare abia pe 2 ianuarie.Deocamdată, 1.400 de cereri de licență au fost depuse și sunt în curs de procesare. 

Tyson și-a făcut publică de mult convingerea că marijuana are utilizări medicale. La ferma sa se vor face cercetări în acest sens, pentru folosirea drogului în scop clinic. Primarul Wood crede că afacerea fostului campion mondial va genera locuri de muncă în orășelul californian aflat în mare nevoie.  

16 tyson lopata Mike Tyson alături de partenerii săi și de primarul Jennifer Wood, la inaugurarea construcției fermei de cannabis

CV Mike Tyson

  • 51 de ani
  • 58 de meciuri
  • 50 de victorii
  • 44 de victorii prin KO
  • 6 înfrângeri
  • Campion mondial, versiunea WBC, la 20 de ani, apoi și la WBA și IBF

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nebraska
nebraska  •  03 Ianuarie 2018, 12:54

Mai cinstit e ion palnie, afaceri cu ricsa, face si miscare omul, sanatate curata!

onduku
onduku  •  03 Ianuarie 2018, 11:55

Tara de drogati.. Mai au si arme!

1059109910783295
Luci Luci  •  03 Ianuarie 2018, 11:24

Sa deschida una si in ROMANIA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează