SPORTURI  »  BOX  »  DEMISIE

Leonard Doroftei mai aşteaptă » Motivul pentru care încă nu demisionează de la conducerea Federaţiei de Box

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 noiembrie 2014 09:46

Deşi a anunţat că va renunţa la conducerea Federaţiei Române de Box, fostul pugilist a decis să nu plece înainte de a organiza turneul Centura de Aur.
"Am fost, sînt şi voi fi sportivul care vă reprezintă şi preşedintele care luptă pentru sportivi, pe care îi iubeşte şi îi respectă. La jumătatea mandatului meu de preşedinte al Federaţiei am fost tentat să renunţ, însă nu puteam face acest lucru înainte de organiza "Centura de Aur", turneu de tradiţie al boxului românesc şi chiar mondial, pe care l-am reluat anul trecut, după o întrerupere de patru ani", a declarat Doroftei, pentru site-ul Federaţiei de Box.

Leonard Doroftei este preşedintele Federaţiei din noiembrie 2012, iar luni era decis să renunţe. "Au fost doi ani în care am muncit cum am ştiut mai bine. Situaţia boxului s-a remediat, au apărut medalii cum nu s-a întîmplat de mulţi ani, e timpul să plec", declara Doroftei la începutul săptămînii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
shogun_blue
shogun_blue  •  14 Noiembrie 2014, 10:45

Mosule incepi sa devi penibil rau de tot

romania1985
romania1985  •  14 Noiembrie 2014, 10:40

Du-te si voteaza cu Ponta do b i t o k ule si lasa-ne.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează