SPORTURI  »  BOX  »  ACCIDENTARE

Lucian Bute a dezvăluit care a fost factorul ce a dus la accidentarea sa: "Nu mai era ca la Montreal"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 21:28

Lucian Bute a povestit cum a simţit momentul accidentări de dinaintea meciului cu Roberto Bolonti, care era programat la 6 decembrie. 

"Mă simţeam bine cînd mă antrenam cu Pacquiao, totul era perfect, dar la un antrenament am simţit o ruptură şi n-am mai putut continua. A doua zi n-am mai putut să mă ridic din pat.

Am sunat doctorul şi mi-a recomandat repaus total. Din păcate a trebuit să ies din acel meci care a avut loc pe 6 decembrie. Îmi pare rău, dar în momentul acela am zis că mai importantă e sănătatea mea. Nu puteam să mă urc în ring dacă nu eram 100%, a spus Bute la televiziunea sportro.

Lucian a povestit că unul dintre motivele accidentării sale poate fi chiar şi clima din Filipine, care nu i-a dat pace în cele 6 săptămîni în care s-a antrenat sub comanda lui Freddie Roach.

"Am schimbat atît antrenorul, preparatorul fizic, cît şi nutriţia. Slăbeam cîte trei kilograme, ajunsesem să mă dezhidratez din cauza climei şi a antrenamentelor. Alimentaţia nu mai era cea cu care eram eu obişnuit la Montreal", a mai adăugat pugilistul român.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
brancusi
brancusi  •  19 Decembrie 2014, 20:19

Din pacate,tot ceea ce s-a intamplat incepand cu "momentul Froch" frizeaza penibilul...

adytza22
adytza22  •  19 Decembrie 2014, 14:50

bravo lui a luat ceva bani pacat ca toti ce castiga acei banuti nu ii si investesc in tara

madskills
madskills  •  19 Decembrie 2014, 07:54
Postat de satyricon pe 19 Decembrie 2014, 01:13

Du-te ma de neispravit! Toti limbricii comenteaza despre Bute si despre Halep ca e la moda, ii injura si se dau atotstiutori.

Hai sa le ridicam statui, ce zici? Mai ales lui Bute ! Eu n-am vazut in viata mea boxer mai plangacios ca Bute. Ba e de vina clima, ba nutritia, ba antrenorul. Hai sa-i dam saracutul vreo 3 ani timp, sa se acomodeze si el. Uita ca inainte de meciurile pe care le-a avut, se antrena in Florida? Acolo ce clima e? Polara? Uita ca Pacquiao a devenit o legenda in box cu alimentatia si clima din Filipine? Lucian daca era barbat adevarat zicea da domne, am gresit de la locatie la adversar la meciul cu Froch si am ramas cu sechele de atunci. S-au vazut si cu Gracev (un NO NAME!!) si cu haitianul. Lucica e out pentru boxul de top. Oricum nu a fost niciodata un campion de elita ca Ward de exemplu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează