SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Lucian Bute, încrezător înaintea disputei cu Jean Pascal: "Eu sînt campionul!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 15:11

Lucian Bute este foarte încrezător înaintea partidei cu Jean Pascal, care va fi în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO, mîine, de la ora 6:15.

"Toate au importanţa lor în pregătirea unui meci. Şi pregătirea fizică e foarte importantă pentru că dacă nu eşti pregătit nu poţi rezista 12 reprize.

Cea mentală te ajută să-ţi stăpîneşti emoţiile pentru că presiunea e foarte mare în această perioadă. Cred că am putut să le gestionez pe toate.

Mă simt foarte bine, am avut un cantonament foarte bun. Am fost aici, la Montreal, împreună cu stafful meu şi am avut la îndemînă tot mi-a trebuit.

Am avut trei parteneri de sparring, doi americani şi un canadian. Mă simt într-o formă extraordinară, psihologic vorbind stau foarte bine.

Am mintea limpede, ştiu ce vreau, ştiu ce pot, am încredere în abilităţile mele şi stiu că va totul fi bine. Eu sînt campionul", a spus Bute la DigiSport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
asticalin
asticalin  •  19 Ianuarie 2014, 00:10
Postat de spartandinamovist pe 18 Ianuarie 2014, 17:20

pe digisport1 la ora 06(dimineata) fix ora romaniei meciul lui lucian ,gala incepe la ora 04

Tnx

glorie
glorie  •  18 Ianuarie 2014, 22:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Atentie mare ca nu e ungur, ci anarhist cum au mai spus unii!

glorie
glorie  •  18 Ianuarie 2014, 22:13

Vai de capul tau, Bute a castigat aproape toate cele 11 runde in primul meci cu Andrade, acolo a cazut fizic total in runda a 12-a! De fapt, la revansa Bute l-a umilit pe mexican si i-a administrat primul knockout din cariera in runda 4. Prostule, mai poti dezinforma? Centura cu diamante nu pupa niciun boxeur care nu e parte din elite si recunoscut in America!!! Pentru ca cei doi trebuie sa indeplineasca aceste calitati. Un titlu mondial il poti castiga si cu un adversar nu tocmai de top, dar centura cu diamante doar impotriva unui adversar de top si recunoscut.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează