SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - ROBERTO BOLONTI, 6 DECEMBRIE

Lucian Bute se antrenează cu cel care-l pregăteşte şi pe Manny Pacquiao » Ce spune Leonard Doroftei despre decizia românului

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 14:00

Lucian Bute urmează să se lupte peste o lună cu argentinianul Roberto Bolonti, iar românul pare să-şi dorească mai mult ca niciodată să cîştige.

Dovadă stă şi faptul că şi-a angajat unul dintre cei mai buni antrenori Freddie Roach, acelaşi care-l pregăteşte şi pe filipinezul Manny Pacquiao. De asemenea, Leonard Doroftei vede acest lucru ca pe o soluţie perfectă şi crede că românul se va impune în duelul cu pugilistul argentinian.

"Îl felicit pe Lucian că se pregăteşte cu Freddie Roach, trebuia să facă asta de mai mult timp. A luat o hotărîre înţeleaptă pentru că Roach este unul dintre cei mai buni, dar şi cei mai scumpi antrenori din lume.

După părerea mea, Lucian este favorit contra argentinianului în aceste condiţii", a declarat Doroftei pentru ziarulring.ro.

Doroftei a povestit şi cum va reuşi Lucian Bute să-l plătească pe cel care-l pregăteşte şi pe Pacquiao.

"În primul rînd, este un tehnician scump. Bute îl plăteşte pe Roach din bursa sa. Se stabileşte un procent la victorie şi un alt procent la înfrîngere. Să sperăm că nu va fi cazul de înfrîngere", a mai comentat Leonard Doroftei pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close