SPORTURI  »  BOX  »  DUEL

Lucian Bute se întoarce în ring » E la un pas de meciul pentru titlul WBC

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 19:32

După ce recent a scăpat de suspendarea dictată pentru dopaj, Lucian Bute se va întoarce anul viitor în ring. 

Pugilistul român va da piept cu columbianul Eleider Alvarez, la categoria semigrea, într-un meci ce se va disputa pe 24 februrie, la Quebec

În cazul unei victorii în fața lui Eleider Alvarez, Lucian Bute îl va înfrunta pe Adonis Stevenson pentru titlul WBC. 

Ultimul meci oficial al boxerului român a fost în luna aprilie, atunci când a remizat cu suedezul Badou Jack. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1242297132514754
Mihai Constantinescu  •  16 Februarie 2017, 19:11

Lucian Bute are dreptul să incerce. Face o greșeală că a urcat în categorie. Ar trebui să fie ultima incercare. Dacă ar putea să facă un meci bun tactic și cu curaj in propriile forțe și mijloace subtile de păcălire a adversarului ( Muhamad Ali, Floyd Maywhater) ar fi bine. Din păcate o singură lovitură puternică încasată îl va face să uite tot ce și-a propus înainte de meci.Ionut Iftimoaie spunea bine:,,poți să stai în ploaie fara să te uzi?"Ăsta-i boxul ! Și dacă iese pe ușa din dos din box ,oricum el și-a făcut treaba. Are bani,e respectat,are uși deschise,are fani,are palmares foarte bun,e apreciat,e un nume mare in boxul mondial,are perspective în continuare indiferent unde! Așa că nu-l plângeți și urații noroc că reprezintă România și rugați-va să nu ia KO.A cam început să-i placă. E treaba lui. Încă nu-l doare capul,dar se pare că asta dorește.

946199078754644
Tavi A'visi  •  08 Ianuarie 2017, 20:53

Pentru Bute sa terminat. Acum face exact ce nu trebuie sa faca adica sa boxeze. Trebuie sa renunte altfel o sa dea si el din cap cum a dat Cassius Clay.

oricare
oricare  •  07 Decembrie 2016, 08:28
Postat de satyricon pe 07 Decembrie 2016, 01:33

Eu cred ca Bute ti-a furat nevasta! De aia esti asa nervos.

Bute? Asta n-o *** pe a lui, dar pe a altora. Omul are dreptata, jena moldoveneasca e foamea dupa lovele. Talent? Box? Ioc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează