SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN PAUL MENDY, 9 IULIE, ROMEXPO

Lucian Bute: "Vă promit că centura va ramîne la mine pentru că am muncit mult pentru ea"

Lucian Bute alături de stafful său
Lucian Bute alături de stafful său

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 13:58

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a mulţumit echipei lui Jean Paul Mendy pentru că au acceptat să vină în Romania.

Jean Paul Mendy s-a declarat încîtat de prezenţa în România:
"Vreau să mulţumesc românilor pentru ospitalitate. Mă bucur că am şansa de a înfrunta un campion mondial la el acasă". Nu am venit aici ca să facem act de prezenţă. Veţi vedea un meci bun", a mai spus Mendy.

"Mulţumesc poporului român pentru ospitalitate. Vom face un meci extraordinar. Ştim că Bute este fair play şi că vom avea o luptă frumoasă", a spus Idrissa Konatte.

Bedard: "Inter box multumeşte României pentru ospitalitate. Lucian este mîndru că-şi apără titlul în ţara natală. Această gală va rămîne în istoria sportului Românesc", Jean Bedard.

Larouche, antrenorul lui Bute : "Sînt foarte fericit să fiu aici, în România", a spus antrenorul lui Lucian in limba română. "Mendy nu a venit aici să faca figuraţie, nici noi. Actorii joacă în filme. Viitorul lui Lucian Bute este sîmbătă, cu Jean Paul Mendy. Lucian s-a pregătit foarte mult şi două luni nu s-a gîndit decît la acest meci. Lucian este un atlet bun. Mendy are experienţă în ring şi Lucian trebuie să fie pregătit. Jean Paul Mendy nu are nimic de pierdut la acest meci, presiunea este pe umerii lui Lucian Bute".

Lucian Bute: "Au mai rămas mai puţin de 3 zile pînă la momentul pe care îl aştept din 2007. Ştiu că românii aşteaptă mult de la mine. De două luni, în  capul meu este numai Jean Paul Mendy. Este un boxer foarte bun, pe care îl respect foarte mult. Sîmbătă seara sper ca eu să fiu victorios. Pregătirea a decurs conform planului. Le mulţumesc partenerilor mei de sparring. Presiunea este pe umerii mei şi le mulţumesc tuturor celor care mă susţin".

UPDATE// Jean Paul Mendy a ajuns primul la conferinta de presă împreună cu staff-ul său.

UPDATE// La conferinţa de presă participă Stephane Larouche, antrenorul lui Lucian Bute, Jean Bedard, Lucian Bute, Rudel Obreja, Jean Paul Mendy, Laurent Boucher, Idrissa Konatte.

Începînd cu ora 12:00, Lucian Bute şi adversaul lui de sîmbătă seara, francezul Jean Paul Mendy, se vor afla faţă în faţă.

Pentru prima dată de la venirea celor doi în România, Bute şi Mendy vor sta la aceeşi masă. Cea de la conferinţa de presă oficială înaintea meciului pentru titlul IBF, car eva avea loc la Romexpo, pe 9 iulie.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bdgeorge
bdgeorge  •  06 Iulie 2011, 17:16

Vă promit că centura va ramîne la mine ....pai ce se indoieste cineva ca asa va fii???? stim Lucica centura asta va ramane la tine pana te retragi au grija cei de la Interbox de asta..vei avea numai adversari"obligatorii" de genul lui Mendy si nu ai emotii...de fapt tote meciurile tale au fost un fel de sparring cu public tu lovesti ei incaseaza isi iau cec-ul si pleaca acasa..sa fim seriosi o facatura de meci pe bani publici...asta cand boxerii romani nu au avut bani sa ajunga la europene..Obreja este un infractor care ar trebuii sa stea la puscarie nu in fruntea FRB..

memories
memories  •  06 Iulie 2011, 12:52

Ce bataie de joc la adresa lui Mendy! Auzi la Obreja ca este vina lui ca nu este traducator pt.Mendy...nesimtire crasa!

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  06 Iulie 2011, 12:28

infractorul obreja ce cauta la conferinta?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează