SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER - MCGREGOR

Lupta secolului se vede în România » Cine televizează supermeciul Mayweather - McGregor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 18:20

Pugilistul Floyd Mayweather și luptătorul de UFC, Conor McGregor, se vor lupta pe 27 de august în cel mai așteptat meci de box al anului.

Americanul și irlandezul se vor lupta în Las Vegas, duminică, 27 august, de la ora 07:00, ora României. Partida va fi transmisă în România de postul ProTV.

În SUA meciul se transmite în sistem Pay Per View și se preconizează că se vor strânge aproximativ 400 de milioane. În total, lupta ar putea genera 1 miliard de dolari.

Mayweather, de ani, este unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, având 49 de victorii din tot atâtea meciuri. McGregor, de ani, este dublu campion în UFC și este prima dată implicat într-un meci de box.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1443278969027844
Mif Nelutu  •  18 August 2017, 21:14

Ccred ca ati vrut sa spuneti Luptatorul de MMA(Mixed Martial Arts) din UFC(Ultimate Fighting Championship)

nate_the_great
nate_the_great  •  15 August 2017, 21:58

se vinde circul, se pare! nu am vazut Pro-ul sa transmita live vreo gala UFC sau alte evenimente majore din lumea sporturilor de contact, acum cand a aparut struto-camila asta de lupta, hop si romanasii interesati de fighting - altfel, in afara de Sandu Lungu si Morosanu, nu mai stim nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează