SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER VS. MANNY PACQUIAO

Manny Pacquiao a fost operat la umăr » Cînd ar putea avea loc o revanșă cu Floyd Mayweather

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 18:27

La patru zile de la înfrîngerea cu Floyd Mayweather, Manny Pacquiao, 36 de ani, s-a operat la umărul drept, anunță ESPN.

Intervenția chirurgicală a avut loc la Los Angeles și, conform primelor estimări, filipinezul ar fi indisponibil pentru o perioadă de 9 luni pînă la un an.

Astfel, o posibilă revanșă cu Mayweather ar putea avea loc abia vara viitoare, dacă recuperarea lui Pacquiao va decurge fără probleme.

Filipinezul a pierdut duminică dimineață la puncte în fața lui Mayweather, 38 de ani, într-un meci disputat la categoria supermijlocie. Pacquiao ar putea fi amendat și suspendat după ce a mințit în chestionarul completat înaintea confruntării cu boxerul american și nu a menționat că este accidentat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează