SPORTURI  »  BOX  »  GALA DE LA WASHINGTON

Mayweather a făcut anunțul așteptat de toți fanii săi la finalul meciului dintre Bute și Jack: "Niciodată nu se știe"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 12:10

Floyd Mayweather, impresarul lui Badou Jack, a fost prezent la meciul pe care reprezentantul său l-a terminat la egalitate cu Lucian Bute și a insinuat că ar putea reveni și el în ring.

În vârstă de 39 de ani, Mayweather a luptat ultima dată anul trecut în septembrie, când l-a învins pe Andre Berto și a acumulat 49 de victorii și nicio înfrângere, egalând recordul unui al nume greu, Rocky Marciano.

"Toată lumea mă întreabă dacă revin. Deocamdată, sunt fericit cu ceea ce fac, dar am purtat discuții cu CBS și Showtime. Niciodată nu se știe. Mi-au fost aruncate în față sume incredibile. Bineînțeles, cu nouă cifre. Chiar nu știu ce voi face", a declarat Mayweather.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Mai 2016, 13:32

...chiar nu ne intereseaza de piticul acesta ...sa fie la ei acolo in SUA ...noi vrem barbati inalti ,puternici ...care sa cantareasca peste 75 kg...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează