SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER - MCGREGOR

Mayweather joacă la intimidare » Ce strategie "murdară" pregătește pentru supermeciul cu McGregor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 13:37

Pugilistul Floyd Mayweather și luptătorul de UFC Connor McGregor se vor duela pe 26 august într-un meci de box care se va disputa în Las Vegas.

 Pentru meciul cu irandezul McGregor, Mayweather vrea să adopte o strategie nouă. Pugilistul și echipa lui au luat legătura cu Nate Diaz, singurul luptător care l-a învins pe McGregor în UFC, în mai 2016.

Un membru din echipa lui Mayweather vrea să-l convingă pe Nate Diaz să vină cu pugilistul american în ring, pentru a-l intimida pe McGregor. "Îl voi suna pe Nate Diaz. M-ar încânta să-l văd cum îl însoțește pe Floyd. Va fi ceva spectaculos pentru acest oraș", a spus un apropiat al lui Mayweather, potrivit Mundo Deportivo.

Nate Diaz ar putea să accepte oferta lui Mayweather, putând astfel să obțină o nouă luptă cu McGregor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
125449014739398
Dan Pricop  •  30 Iulie 2017, 00:35

Dacă se crede atât de tare Mayweather,pt ce face teatru?,e slab de anger,auzi,sa cheme pe Gheorghe Dracu pt ca să ce?...pai Diaz ala ce poate să facă?,sa'l intimideze pe McGregor?,...la ce nivel sau mai bine zis la ce ascensiune e acum Irlandezul,nimic nu'l poate speria...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează