SPORTURI  »  BOX  »  MCGREGOR - MAYWEATHER

McGregor face show înainte de meciul cu Mayweahter! Declarații spectaculoase făcute la New York: "Voi șoca lumea! Vă veți înghiți cuvintele"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 14:44

Lupta dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor, în ringul de box, este tot mai aproape de a avea loc.

Meciul ar urma să aibă loc pe 10 iunie 2017, iar McGregor, prezent la New York, a avut mai multe declarații tari și a părut extrem de sigur că va câștiga.

"Nimeni din box nu stie ce urmează. Aveți încredere în mine. Când voi intra în ring, voi șoca lumea întreagă. Priviți-mă în ochi. Am 28 de ani și sunt foarte încrezator. Sunt înalt, am alonjă și sunt periculos cu ambele mâini. Aveți încredere în mine. Îl voi învinge pe Floyd și voi toți va veți înghiți cuvintele", a spus McGregor potrivit The Independent.

Mayweather, care este retras, va reveni în ring și va încasa 100 de milioane de euro pentru a se duela cu luptătorul de UFC. McGregor ar urma să încaseze pe mai puțin de 100 de milioane, fiind nevoit să dea o parte din sumă către UFC, potrivit contractului său.

49 de victorii
în 49 de meciuri are Mayweather în cariera de pugilist

Presa din Anglia susține că o asemenea luptă ar putea genera încasări de 1 miliard de dolari. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
onduku
onduku  •  18 Martie 2017, 17:01
Postat de respect2014 pe 18 Martie 2017, 16:10

Are inima uriasa de luptator adevarat dar este intr un maaaare dezavantaj. Mayweather este extrem de tehnic si nu o sa intre in avalansa de pumni. Daca nu-l prinde cu vreun pumn norocos pierde clar. Am ajuns ca pe vremea Imperiului roman. Doar ca putem privi si la niste cutii lupta, nu trebuie sa mergem la arena. In Colloseum intra un gal cu un african pentru distractia multimii. Cine invinge? Nu conteaza! Cine castiga? Cei din spatele lor... Asa a fost mereu.

Ce pumn? :)) Aici nu e categoria grea iar Mayweather e o stafie in ring. Dar o sa-l bata Mayweather prin knockout! Nu rezista mai mult de 3 reprize acest irlandez fabricat. Probabil knockout in runda a 2-a.

baruch
baruch  •  18 Martie 2017, 16:33

a mai fost o ciudatenie d-asta de meci prin anii '70, intre cassius clay si un japonez (nu stiu care era specialitatea lui). nu s-a jucat dupa regulile boxului, a fost dupa niste reguli improvizate si a fost o rusine totala. japonezul statea intins pe jos (de frica sa nu-l omoare cassius clay cu vreun pumn) iar clay mai tragea si el cate un picior in ciudatul ala. aici, jucandu-se dupa regulile boxului, nu cred sa dureze meciul mai mult de 2 reprize. dar, asa cum intelept au spus si altii mai jos, asta vrem sa vedem, nu?

10203333001564047
Madalin Bujor  •  18 Martie 2017, 16:20

Ce mascarici,va rupe podeaua cu el Mayweather.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează