SPORTURI  »  BOX  »  ATAC

Mihai Leu a fost prezent la cîntarul oficial unde a avut loc atacul armat » Detalii cutremurătoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 22:45

Un atac armat de la cîntarul oficial al unui meci de box din Irlanda a șocat ieri presa internațională.

Atacatorii au intrat în sală cu puști AK-47 și au început să tragă la întîmplare, fără a avea o țintă exactă.

Puțini știu că în sală se afla și Mihai Leu, care ar fi trebuit să fie arbitru de masă la gala de la Dublin.

Fostul mare boxer român a declarat că era la doar 5 metri de locul împușcăturilor. Doi dintre atacatori ar fi fost deghizați în polițiști, iar cel de-al 3-lea atacator era deghizat în femeie.

"Sînt șocat, nu mi s-a mai întîmplat așa ceva niciodată", a declarat Leu la Dolce.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1119939471371915
Vasile Peter  •  07 Februarie 2016, 01:52

Informativa cand scrieti articole,nu o faceti doar la plesneala.Singurul mort a fost un mafiot irlandez sef al unor carteluri de droguri din Spania.Reglare de conturi doar.Avand in vedere ce arme au avut atacatorii puteau sa ciuruiasca cateva sute de persoane.Nu au avut treaba cu restul invitatilor ;)

gabryel28
gabryel28  •  06 Februarie 2016, 23:20

gsp sunteti niste desinformatori si foarte incompetenti! nu a fost atat armat ci o reglare de cont intre doua benzi rivale iar ei din pacate au fost prinsi intre aceste schimburi de focuri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează