SPORTURI  »  BOX  »  MCGREGOR VS. MAYWEATHER

Mike Tyson dă verdictul în cel mai așteptat meci al anului: ”Mayweather îl va ucide în ring pe McGregor!”

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat marti, 25 iulie 2017 23:09

Faimosul pugilist american Mike Tyson a declarat într-un interviu la emisiunea ”Pardon My Take” că nu crede că McGregor va avea vreo şansă cu Floyd Mayweather.

"McGregor va fi ucis în meciul de box. M-am înfuriat pentru că eu credeam că vor folosi regulile de arte marţiale mixte împotriva boxului. Pentru că despre asta este vorba. Poate boxerul să îl bată pe tipul care face MMA?

McGregor se va pune într-o postură în care va fi doborât pentru că adversarul lui a făcut asta toată viaţa, de când era bebeluş. McGregor nu poate să lovească sau să îl apuce pe adversar aşa că nu va avea prea mari şanse", a declarat Mike Tyson.

Fostul boxer a mai dezvăluit că McGregor a făcut o mare greşeală când a fost de acord să se bată cu un boxer care este neînvins de 49 de meciuri și considerat unul dintre cei mai mari boxeri din istorie. ”McGregor s-a luat după cele mai mari reguli pentru fraieri din istoria boxului", a fost concluzia lui Tyson.

Meciul dintre cei doi pugilişti se va disputa pe 26 august la arena T-Mobile din Las Vegas, Nevada, şi va avea o bursă de un miliard de dolari din reţele tv şi publicitate.

Surse: Bleacher Report, The Independent

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Iulie 2017, 12:10

Si eu zic la fel, "cele mai mari reguli pentru fraieri din istoria boxului"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează