SPORTURI  »  BOX  »  LUPTA SECOLULUI

Motivul pentru care Mayweather a purtat mască la intrarea în ring, înainte de meciul cu McGregor + Suspendare de două luni pentru irlandez

Foto: Twitter/@jtylerconway
Foto: Twitter/@jtylerconway

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 20:00

Antrenorul de box Angelo Reyes a dezvăluit că masca de schi purtată de Floyd Mayweather înaintea meciului cu Conor McGregor a fost un omagiu pentru filmul "Dead Presidents".

În momentul în care a pătruns în ring pentru meciul cu Conor McGregor, Mayweather a avut pe față o mască de schi, prin care a dorit să sublinieze și ușurința cu care considera că-l poate învinge pe luptătorul irlandez de MMA.

"Pentru noi, cei din cultura boxului, a fost cumva amuzant, pentru că Floyd Mayweather a adus un tribut filmului «Dead Presidents». Practic a dorit să spună că lupta a fost o tâlhărie.

În sensul în care Conor chiar a crezut că îl poate bate pe Floyd Mayweather și tot ce s-a întâmplat a fost să fie păcălit. De aceea și-a pus masca pe față", a povestit Angelo Reyes în timpul podcastului Fight Society.

519sbc67jml

Suspendare de două luni pentru McGregor

După înfrângerea prin KO tehnic, McGregor a primit o suspendare medicală de două luni, până pe 11 octombrie. Aceasta este o procedură standard în sporturile de contact. McGregor a fost la primul meci de box din carieră și a primit laude pentru modul în care a luptat, deși a pierdut în runda a zecea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
braveheartro
braveheartro  •  31 August 2017, 16:08

E suspendat din orice competiție ce presupune sport de contact, nu numai din box. Or fi fraieri americanii ăia că plătesc PPV, dar lasă că suntem noi deștepți că vedem gratis. D-aia sunt ei unde sunt și noi unde suntem, adică scama de pe pantofii lor.

dchldiu
dchldiu  •  30 August 2017, 21:36

A fost primul si ultimul meci de box profesionist pentru McGregor, suspendarea este fara nici un efect. Doar pentru bura uriasa ar fi putut un jucator fara palmares in boxul profesionist sa intre direct in lupta pentru un titlu mondial... aranjamente, doar sa i-a banii de la fraierii de americani care au platit pentru PPV.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează