SPORTURI  »  BOX  »  CE DE JUNIORI

Niciun finalist! Cei trei pugiliști români calificați în semifinalele Europenelor de la Albena au rămas cu medaliile de bronz

Cosmin Toboșaru, unul dintre medaliații cu bronz la Europenele de juniori FOTO: facebook
Cosmin Toboșaru, unul dintre medaliații cu bronz la Europenele de juniori FOTO: facebook

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 19:26

Boxul rămâne un sport în care deciziile se iau în funcție de interese, de țara organizatoare și de influență! Asta s-a întâmplat și la Campionatul European de juniori de la Albena (Bulgaria). 

La categoria 50 kilograme, Mădălin Popescu a dominat clar disputa din semifinale contra pugilistului bulgar Nikolai Atanasov. În prima repriză, bulgarul chiar a fost numărat! Și în utimele două reprize "tricolorul" a fost cel care a lovit mai clar și a dominat categoric. Decizia a venit însă invers, fiindu-i dată bulgarului Atanasov. Antrenorul Valentin Anghel a încercat să protesteze, a aruncat prosopul, dar nimic nu s-a mai schimbat.

Același lucru se întâmplase și la 46 kilograme cu Tavi Dobre, cel care câștigase în mod normal întâlnirea cu un alt bulgar, Ergyunal Sebahtin. 

La 57 kilograme, Cosmin Toboșaru a fost învins de georgianul Bakur Chikovani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează