SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER

Obiceiurile ascunse ale lui Mayweather » Ce s-a întâmplat în săptămâna meciului cu McGregor: "Iisuse, cine face asta înainte de a boxa?"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 13:33

Chris Eubank Jr., fost campion IBO la categoria super-mijlocie, a dezvăluit două scene greu de imaginat, petrecute în săptămâna marelui meci dintre
Floyd Mayweather şi Conor McGregor.

Chris, un om apropiat lui Maywheater, a vorbit despre întâlnirea dintr-un club de stripteasse, cu mai puţin de 2 săptămâni până la meci.

"L-am văzut ieşit din club în jurul orei 5 dimineaţa. Pe bune. Iisuse, cine face asta cu o săptămână înainte de a boxa? Pare că Floyd", a declarat Eubank Jr.

Asta nu e tot. Câteva zile mai târziu l-a surprins din nou, la o petrecere în piscină: "El nu bea, doar stătea şi se relaxa. Totuşi, mai ai câteva zile până la meci".

Floyd Mayweather s-a impus în faţa lui McGregor, printr-un KO tehnic în runda 10, trecându-şi în palmares a 50-a victorie din tot atâtea înfruntări.

Citeşte şi:Intervenția care a salvat, probabil, viața unui pugilist: "Nu-l mai lovi la cap, du-te și lovește-l la corp!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
polistul68
polistul68  •  29 Septembrie 2017, 15:03

si cu paqiao ( cred ca asa se scrie), tot sigur..tot cu arbitrii ? E un mare boxer, care isi creaza aceasta imagine de extravagant....

dchldiu
dchldiu  •  29 Septembrie 2017, 14:51

Chestiile astea le face un pugilist care stie sigur ca va castiga meciul. McGregor n-a avut niciodata vreo sansa in lupta cu Floyd. Asa cum, daca se lupta dupa reguli MMA, Floyd n-ar fi avut nici o sansa in lupta cu Connor. Insa echipa de impresariat a lui Floyd n-ar fi fost niciodata de acord cu lupta dupa reguli MMA. Floyd nu a luptat decat in meciuri pe care le-a castigat dinainte de primul gong. Cand au fost adversari mai periculosi, a avut intotdeauna arbitrii in buzunar. Baza meciurilor a fost doar reteta financiara cu burse ametitoare pentru adversari (asa i-a convins sa lupte chiar daca au stiut ca vor pierde), insa mai ales pentru el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează