SPORTURI  »  BOX  »  CAMPION NAŢIONAL

Povestea uluitoare a unui campion naţional care boxează pe burta goală: "Mergem nemîncaţi la culcare"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 16:50

Şapte persoane trăiesc sub acelaşi acoperiş în două camere dintr-un cămin de nefamilişti din Constanţa, însă toţi membrii familiei Marcu sînt uniţi şi trec mai uşor peste problemele pe care le au.

Dintre cei 5 copii ai familiei, unul dintre ei, în vîrstă de 14 ani, este campion naţional la box, deşi sînt zile cînd se duce la antrenamente sau la meciuri pe burta goală.

"Nu au încălţăminte, le intră apă în cizme. Stau cîte opt ore cu picioarele ude. Am vrea să putem face mai mult pentru ei, dar avem chiria şi utilităţile de plătit, la care se adaugă hrana zilnică.

Facem eforturi pentru a le cumpăra manualele şi materialele auxiliare, pentru că îşi doresc să înveţe. La ei nu a venit Moş Nicolae şi probabil că nu va veni nici Moş Crăciun. Nu avem bani de aşa ceva. Sperăm să reuşim să le punem şi lor cîte ceva pe masă.

De multe ori, eu şi soţul meu mergem nemîncaţi la culcare pentru că nu ajunge mîncarea pentru toţi. Pentru copii facem orice sacrificiu", a declarat mama copiilor pentru Cancan.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ohio
ohio  •  09 Decembrie 2014, 22:30
Postat de chronic pe 09 Decembrie 2014, 16:08

de ce faci 5 copii daca mori de foame?

Din distractie.Le place procesul de fabricatie.Intretinerea e mai nasoala!

4patraulea
4patraulea  •  09 Decembrie 2014, 18:44
Postat de chronic pe 09 Decembrie 2014, 16:08

de ce faci 5 copii daca mori de foame?

nu moare nimeni de foame, stai linistit...

vladp
vladp  •  09 Decembrie 2014, 18:11
Postat de muensteraner67 pe 09 Decembrie 2014, 17:29

Cel care a scrisarticolul ar trebuii sa mearga seara de seara nemincat in pat. Bani nu merita, la cum isi face meseria....

vedeti aici: ://www.cancan.ro/actualitate/traiesc-sapte-suflete-in-doua-camere-dezafectate-vezi-aici-care-este-visul-unui-campion-national-la-box.html

Vezi toate comentariile (7)
Comentează