SPORTURI  »  BOX  »  CONDAMNARE

Rudel Obreja a fost condamnat pentru trafic de influență » Decizia este definitivă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 09:07

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare cu suspendare.

Decizia este una definitivă, iar Obreja va trebui să presteze și 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. În iunie 2015, Tribunalul București l-a condamnat pe Obreja la trei ani de închisoare cu executare. Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut astfel pedeapsa de trei ani, dar a înlăturat executarea acesteia.

Obreja a fost găsit vinovat de trafic de influenţă, pentru că ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru a interveni la un judecător în vederea pronunţării unei pedepse cu suspendare pentru Vîntu, în dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa, potrivit news.ro.

La ultimul termen, Obreja a cerut rejudecarea cazului, pentru că nu i s-a respectat dreptul la apărare şi că martorul denunţător, Sorin Ovidiu Vîntu, nu este credibil.

Rudel Obreja este anchetat și în dosarul " Gala Bute", în care este acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
nusu_d
nusu_d  •  23 Martie 2016, 18:25

Obreja a fost inregistrat cu tehnica de interceptare de catre DNA cum ii cerea bani lui Vantu pentru a interveni chipurile la instanta suprema pentru ca Vantu sa fie achitat sau condamnat cu suspendare. EVZ publica azi toata treaba. Deci inregistrat, iar el mintea cu nerusinare si tupeu bolnav ca de fapt vorbea despre drepturi litigioase. Probabil ca si judecatorii au realizat ca au in fata doar un escroc gainar care de fapt vroia doar sa-l faca pe Vantu de niste bani si i-au dat cu suspendare. Un escroc gainar se gandise sa pacaleasca un escroc international...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Martie 2016, 15:59
Postat de capitza1967 pe 23 Martie 2016, 12:40

Este o infractiune grava si se pedepseste cu inchisoare cu executare . Nu am nimic cu el , dar in urma celuilalt proces pe care-l are cu gala Bute ajunge la puscarie .

asa este ,in celalalt dosar daca e co ndamnat,si sigur va fi,asa e logic,va face inchisoare

nusu_d
nusu_d  •  23 Martie 2016, 13:15

Deci vinovat de acuzatie. De astazi inainte are titulatura de infractor condamnat. Si se vaita ca i s-a inscenat. S-a uitat la prea multe filme. Cand esti inregistrat nu prea ai ce sa mai contesti. Insa are mare noroc ca a luat cu suspendare, dar vine si sentinta din dosarul Gala Bute impreuna cu Leana. Intr-un final fiecare ajunge acolo unde ii este locul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează