SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE

S-a lămurit misterul » Lucian Bute a vorbit pentru prima dată despre posibila despărţire de antrenorul lui Manny Pacquiao

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 21:03

Lucian Bute a declarat că nu a mai discutat cu Freddie Roach după stagiul din Filipine, însă atunci cînd va fi suficient de refăcut pentru a-şi relua antrenamentele îl va contacta pe antrenorul american, informează tvasports.ca.
"Nu am mai vorbit cu Freddie Roach după stagiul din Filipine. El mi-a spus să revin în Canada, să fac tratamente pentru recuperare şi să îl sun atunci cînd vor fi pregătit să mă antrenez din nou. El nu a spus că nu mai vrea să lucreze cu mine. Cînd voi fi pregătit să îmi reiau antrenamentele îl voi suna şi vom vedea ce va fi", a spus Lucian Bute.

Freddie Roach este unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din lume, care pregăteşte boxeri ca Manny Pacquiao şi Miguel Cotto. Antrenorul a declarat în urmă cu aproximativ o săptămînă că nu ştie dacă va continua colaborarea cu pugilistul Lucian Bute. Detalii!

Lucian Bute a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, cînd a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
kingdon
kingdon  •  23 Februarie 2015, 08:22

@madskills, are trei meciuri in State, la inceputul carierei, Boston, Atlantic City, Florida.

madskills
madskills  •  22 Februarie 2015, 14:14
Postat de bivumu pe 22 Februarie 2015, 03:32

Frica e boala grea. Nu cred ca mai scapa de ea. Sa nu fiu inteles gresit: nu frica de a boxa, ci frica de a nu pierde din nou . Cred ca asta e si motivul pt care nu si-a dorit revansa cu Froch. Oricum, performanta realizata de Lucian a fost una remarcabila, motiv pt va ramane in istoria boxului romanesc si a catorva admiratori.

Pe aproape, doar ca frica de Froch e si fizica. Bataie cum a mancat de la ciobanasul englez nu a mancat el in toata cariera, toate meciurile adunate. Si care e performanta aia remarcabila? Ca a avut mereu parte de adversari veniti la Mall in Romania? Din lipsa realizarilor personale, incercam involuntar sa ne asociem cu asa zisii campioni. Lucica o fi baiat de nota 10, dar un campion adevarat in box, nu e. Drept dovada nu are niciun meci in patria boxului. Ce boxer cu adevarat de top nu a boxat acolo macar odata? Ii doresc sa fie sanatos, dar e over sportul asta pentru el. Daca mai continua, nu il vad bine dpdv al sanatatii.

dspip
dspip  •  22 Februarie 2015, 12:48

tu, pe la 50 de ani, o sa boxezi ca "mos" cu cei de 25 de ani, asa cum boxai tu la 25 de ani...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează