SPORTURI  »  BOX  »  BUTE-PASCAL

Se apropie meciul anului » Pascal: "Eu sînt capabil să mă adaptez în orice situaţie, Bute este ca un robot"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 ianuarie 2014 14:28

Pugilistul canadian Jean Pascal a declarat că Lucian Bute este "un boxer mecanic", "ca un robot", în timp ce el este capabil să se adapteze oricărei situaţii, astfel că românul nu ştie la ce să se aştepte la meciul din 18 ianuarie, informează boxingscene.com.

"Faţă de Bute, eu mă bazez mai mult pe instinct. De fapt, aceasta este marea diferenţă dintre mine şi Bute. El este un boxer mecanic şi trebuie să înveţe să facă lucruri pentru a le pune în practică în timpul meciului. Este ca un robot. Eu sunt capabil să mă adaptez în orice situaţie şi Lucian nu are nicio idee la ce să se aştepte în 18 ianuarie", a spus Pascal pentru The Montreal Journal, citat de Mediafax.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie 2014, după ce pugilistul român a fost operat. Cei doi vor boxa în cadrul unei gale ce va avea loc la Montreal.
Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
bogdan.radinschi
bogdan.radinschi  •  15 Ianuarie 2014, 11:56

Stiu ca staff-ul lui Bute a luat niste decizii radicale, in pregatirea acestuia, pentru meciul cu Pascal. Deciziile acestea au scopul de a-l intari psihic pe Lucian, pentru ca asta este sursa puterii sportivului. Totusi, daca s-a deci ca acesta sa stea departe de presa, pentru a nu fi influentat de declaratiile adversarului sau, inseamna ca se revine la niste lectii care ar fi trebuit sa fie invatate la inceputul carierei sale de pugilist. Lovitura din 2012 a avut niste efecte foarte importante, e clar. ://www.romaniatv.net/tag/lucian-bute_3122

cristimunte
cristimunte  •  03 Ianuarie 2014, 15:07

il bate bute

xavi-
xavi-  •  03 Ianuarie 2014, 11:45
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Ianuarie 2014, 09:09

Un meci neinteresant intre doi canadieni ...Unul dintre canadieni este putin mai terminat decat celalalt ...

Ovidiule,ca nu il suporti pe Bute am vazut,dar ce nu inteleg eu..de ce postezi la toate articolele despre el?Pe mine cand nu ma intereseaza un subiect il ignor,tu de ce nu faci asa?Bute e canadian,am inteles o tot repeti de cand a luat bataie de la Froch,dar spune si tu ceva interesant,ceva despre box,nu stiu...orice...lasa incercarea asta de a intra in conflict cu ceva,pentru ca nimeni nu te ia in serios.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează