SPORTURI  »  BOX  »  PERICOL

Șocant! McGregor, în pericol de moarte cu Mayweather în ring: ”Ne temem că va fi rău!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2017 11:20

"Am fost foarte surprinși că această confruntare a fost acceptată și că s-a permis organizarea ei", a declarat președintele Asociației medicilor din box și MMA în New York Times înaintea meciului care va avea loc duminică dimineață la Las Vegas.

După 24 de lupte în MMA, Conor McGregor intră în ring pentru primul său meci de box profesionist. Împotriva unuia dintre cei mai mari pugiliști ai istoriei, Floyd Mayweather: 49 de victorii în 49 de confruntări, 26 prin KO!

Și doctorii americani trag un semnal de alarmă! Cred că McGregor e în pericol de moarte pe terenul lui Mayweather! "Ne temem că va fi rănit rău. E o frică reală, profundă", a declarat Larry Lovelace, președintele Asociației medicilor din box și MMA (ARP), într-o discuție cu jurnalistul Joe DePaolo, de la New York Times.

"McGregor e mai înalt, mai solid, mai puternic și mai dur în lovituri"

Liderul ARP nici nu se aștepta ca această "ciocnire" să aibă loc: "Am fost foarte surprinși că meciul dintre Mayweather și McGregor a fost acceptat".

Bob Bennett, directorul executiv NSAC (Nevada State Athletic Commission), a explicat în presa americană de ce a permis lupta anului de la Las Vegas: "McGregor este mai înalt, mai solid, mai puternic și mai dur în lovituri decât Mayweather. În plus, e stângaci, ceea ce face duelul mai dificil pentru un boxer convențional". 

Duelul dintre Conor McGregor și Floyd Mayweather va avea loc mâine dimineață, în jurul orei 07:00, în direct pe PRO TV și liveTEXT pe GSP.RO!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 August 2017, 13:35
Postat de raducallin pe 26 August 2017, 12:00

Si noi ne temem ca va rau cu ziarul asta scris cu picioarele

ne temem ca va fi bine, ca sa nu fie rau! :D astia sunt prostuti tare! adica ala e mai mare, ma rau, mai puternic, dar daca moare? era clar ca Floyd va castiga un meci pe stilul sau si mai era clar ca nu va sangera prea mult conor! si mai era clar ca gsp nu e in stare sa lege 2 idei!

nxss
nxss  •  26 August 2017, 15:02
Postat de catalynn pe 26 August 2017, 13:42

Vedem la noapte, io zic ca McGregor va iesi bine merci din ring, mai bogat insa cu 30 de milioane ...

80*

catalynn
catalynn  •  26 August 2017, 13:42
Postat de maistor_kokir pe 26 August 2017, 13:10

tu nu intelegi ,ca boxerii , dau cu pumnu in sacu de box si se feresc de pumni de mici copii, e o chestiune de reflex mental , creierul se modifica la factori externi ,si reactioneaza altfel la stimuli externi , deci boxerii profesionisti, care au trait numai din asta 20 de ani(mai mult ,Floyd e unul din cei mai buni din istoria boxului) , lovesc incredibil de puternic fara a face efort,si sunt f greu de nimerit cu lovituri puternice ...

Vedem la noapte, io zic ca McGregor va iesi bine merci din ring, mai bogat insa cu 30 de milioane ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează