SPORTURI  »  BOX  »  TURNEUL PREOLIMPIC

Surpriză în Turcia: Muhammad Ali s-a calificat la Jocurile Olimpice din Rio!

Adevăratul Muhammad Ali e un model pentru tănărul boxer britanic cu nume omonim
Adevăratul Muhammad Ali e un model pentru tănărul boxer britanic cu nume omonim

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 19:40

Dacă pugiliștii români s-au făcut de rușine în turneul preolimpic din Samsun, Turcia, marea surpriză a fost calificarea lui Muhammad Ali, un boxer cu nume identic cu al celebrului campion.

Tânărul Muhammad vine din Sheffield, Anglia și e născut în 1996. A obținut medalia de bronz la Jocurile pentru Tineret din 2014, argint la categoria 52 kg la Europenele din 2015, iar la ultimul Campionat Mondial a fost eliminat în sferturi.

”Când lumea află numele meu, de obicei reacționează spunând: ”iată, se repetă istoria”. Acum, m-am obișnuit. Acest lucru nu mă mai deranjează, trebuie doar să mă lupt pentru a dovedi lumii că sunt un pugilist decent. Sper ca într-o zi să devin măcar pe jumătate la fel de puternic pe cât a fost adevăratul Ali”, a spus Muhammad, potrivit gazzetta.it.

Ali va concura la categoria ”muscă” (52 kg) și va reprezenta Marea Britanie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează