SPORTURI  »  BOX  »  

"Titanii ringului" - gală de box spectaculoasă în Giulești

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 16:29

Stan “Inimă de leu”, “Frumușelul” Cristea, veteranul Ion Voica, fost adversar al greilor Tony Gregory și Tomasz Adamek, călărășeanul Bili Mustafa, neînvins la profesioniști, și Gusti Robert, învingător în fața craioveanului Sorin “Pantera” Tănasie în vara 2016, sunt vedetele galei “Titanii ringului”, programată pe 23 aprilie în sala Rapid.

Evenimentul este organizat de Marius Niță, promotor și președinte al Federației Române de Savate. Ultimul eveniment de acest gen pus în scenă de Marius Niță s-a consumat în noiembrie 2016 tot în sala Rapid și s-a disputat cu casa închisă.

“Boxul a fost întotdeauna un sport de mare tradiție în România. Părinții, bunicii și străbunicii noștri urmăreau cu nesaț acest sport bărbătesc în care noi românii am avut performanțe notabile dar de care, din păcate, în ultimii ani s-a cam ales praful. Pentru că provin dintr-o familie cu tradiție în sporturile de contact mi-am propus să încerc resuscitarea boxului profesionist din România. În ultimii 5 ani, toate galele organizate de mine au avut în program meciuri de box iar evenimentul de pe 23 aprilie este alcătuit, în premieră, numai din partide de box. Încerc, pe cât posibil, să le ofer o pâine boxerilor profesioniști, astfel încât să se poată menține în activitate și să nu mai abandoneze acest sport atât de frumos”, spune promotorul Marius Niță.

Gala “Titanii ringului”, alcatuită din 9 meciuri de box, va începe pe 23 aprilie la ora 19.00 și va fi difuzată înregistrat de Tvr HD pe 28 aprilie.

Bilete costa 30 ron, pot fi achizitionate online (www.bilete.ro) sau in ziua evenimentului de la casele salii Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vbga
vbga  •  19 Aprilie 2017, 19:47

Titanii ringului?????Pe bune,burtosii astia sunt titanii ringului?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează