SPORTURI  »  BOX  »  GLORY

Veste mare pentru Cătălin Moroșanu! A semnat cu una dintre cele mai puternice promoții din lume! Se poate lupta cu Rico Verhoeven și Badr Hari

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 10:52

Cătălin Moroșanu nu a plecat din Superkombat, dar a semnat cu Glory, una dintre cele mai dezolvate promoții de kickboxing.

Glory este promoția care a organizat lupta dintre Badr Hari și Rico Verhoeven. De asemenea, Gokhan Saki și Remy Bonjasky au anunțat că vor să revină și ei în ring.

"Vreau sa va dau o veste extraordinara, oficial am semnat cu promotia Glory din Olanda ! Primul meu meci va fi pe data 24 februarie in Chicago, America, adversarul meu va fi stabilit la inceputul lunii ianuarie.

Este o onoare sa reprezint Romania in aceasta promotie si sper sa va fac mandrii cu victoriile mele! In continuare voi lupta si in Romania in promotia Superkombat!

Va multumesc pt toata increderea si promit ca o sa fac meciuri mari si o sa dau tot ce e mai bun din mine pe ring", a scris Moroșanu pe Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1310837368938579
Ady Teodoreanu  •  18 Decembrie 2016, 19:36

Super! Succes mult si o pregatire preliminara cat mai adecvata, personalizata in confruntarea cu fiecare oponent! Sunt convins ca vor fi meciuri emotionante pentru noi, iar Catalin intra intr-o faza extraordinara pe care trebuie sa o fructifice la maxim! Sarbatori cu bucurie!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  17 Decembrie 2016, 21:47

hahahahahahah!

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Decembrie 2016, 16:44

Ce sanse are in fata unuia ca negrul acesta ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează