SPORTURI  »  BOX  »  STATISTICĂ

Vi s-a părut slab McGregor? Statistica i-a lăsat mască pe experți! A fost mai bun decât Pacquiao

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 14:03

Floyd Mayweather, 40 de ani, a bifat cel de-al 50-lea succes la profesioniști, după ce l-a învins prin KO tehnic pe Conor McGregor în runda a zecea, în primul meci de box profesionist jucat de irlandez. 

Rezultatul luptei nu a fost surprinzător, însă a existat un aspect statistic care i-a surprins pe experți. În lupta contra lui Mayweather, McGregor a reușit 111 lovituri, deși a pierdut în runda a zecea prin KO tehnic. Singurul care a reușit mai multe lovituri într-un meci cu Mayweather este Canelor, cu 117.

Cifrele sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât McGregor are cu 30 de lovituri mai mult decât Manny Pacquiao, deși a stat în ring cu două runde mai puțin decât acesta.

La finalul meciului, Mayweather a recunoscut că irlandezul a fost un adversar mai dificil decât s-ar fi așteptat. "Este mult mai bun decât mă așteptam să fie, a folosit unghiuri diferite și a fost un competitor dificil de bătut, dar am fost mai bun în seara asta", a spus americanul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
alexandru_p
alexandru_p  •  29 August 2017, 14:12

pai nu din cauza asta a fost slab. orice expert spune ca un boxer loveste mult mai puternic decat un luptator de mma, deci conteaza si intensitatea loviturilor. sincer, ma asteptam ca mcgregor sa inteleaga ca nu trebuie sa porneasca tare si sa se epuizeze in 2 runde. sansele sa il faci KO pe mayweather atat de devreme sunt infirme. singura lui sansa era intr'adevar un KO, dar avea sanse sa il obtina doar cand mayweather se mai deschidea. se vede lipsa de experienta, mayweather a aratat de 29 de ani si mcgregor de 40, nu invers. asta pentru ca cineva cu 50 de meciuri la profesionisti stie sa isi dozeze efortul si cum sa stea in ring fara sa se oboseasca!

749913671784643
Razvan Marcel  •  29 August 2017, 12:02

Asta e box,la cati bani iau,ar trebui sa vedem ceva.Doroftei daca tineti minte,vedea ceva box,la astea 2 parca sunt niste incepatori.

751049255028841
Marius Ghenghiu  •  29 August 2017, 10:25

salut. da, mi s a parut putin "ciudat" McGregor in miscari si in tot ce a facut in ring. parerea mea ca s a vazut ca el nu e boxer profesionist ca si profesie. era de asteptat ca Floyd sa castige, dar acelasi lucru putem spune despre McGregor daca s ar fi jucat MMA sau ce se joaca in UFC. si o lua rau Floyd, parerea mea

Vezi toate comentariile (21)
Comentează