SPORTURI  »  BOX  »  CONFLICT

VIDEO A intrat în ring și l-a luat la pumni pe adversarul elevului său » Riscă 25 de ani de închisoare

FOTO: Captură Twitter
FOTO: Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 11:19

Leon Lawson, unchiul și antrenorul lui Andre Direll, riscă 25 de ani de închisoare, după ce l-a lovit pe adversarul elevului său, Jose Uzcategui.

Meciul de box dintre venezueleanul Uzcategui și americanul Direll s-a încheiat prin descalificarea pugilistului din Venezuela. Acesta a continuat să își lovească adversarul după ce clopoțelul anunțase finalul rundei 8. Arbitrul a pus punct luptei, însă pentru Lawson nu a fost suficient, așa că a intrat în ring și i-a aplicat câteva lovituri adversarului.

Povestea nu s-a oprit aici. Avocatul lui Uzcategui a depus o plângere, iar pedeapsa poate fi una uriașă: până la 25 de ani de închisoare, pentru infracțiunea de asalt de gradul I. Staff-ul victimei a făcut apel și pe cale sportivă, considerând eronată decizia care a pus capăt partidei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează