SPORTURI  »  BOX  »  UFC

VIDEO Cît costă să faci glume proaste cu o supercampioană UFC? O bătaie zdrobitoare în doar 34 de secunde!

Ronda Rousey, demolîndu-și adversara, foto: reuters
Ronda Rousey, demolîndu-și adversara, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 18:04

Americanca Ronda Rousey a pedepsit-o pe brazilianca Bethe Correia, după o luptă care a durat doar 34 de secunde! Rousey a zdrobit rezistența braziliencei chiar la aceasta acasă, după o lovitură care a făcut-o KO. Ronda Rousey și-a păstrat titlul UFC.

Tensiunea dintre cele două luptătoare era la o cotă imensă, după ce Bethe Correia a ales să facă aluzii pe seama sinuciderii tatălui americancei. Brazilianca a tachinat-o și după ce Rousey i-a învins două bune prietene, pe Jessamyn Duke și Shayna Baszler.

Față de luptele trecute, cînd a arătat respect față de adversară, Ronda s-a răzbunat pe declarațiile oponentei și a refuzat să dea mănușa la începutul meciului. "Sper că nimeni nu va mai menționa familia mea cînd e vorba de lupte", a explicat Ronda la finalul meciului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
863530613737077
Octavian Gurza  •  03 August 2015, 09:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  02 August 2015, 23:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

6.6.6
6.6.6  •  02 August 2015, 19:27

primitivi si primitive... piine si circ...gretos

Vezi toate comentariile (4)
Comentează