SPORTURI  »  BOX  »  BOX

VIDEO E ca vinul! La 62 de ani, actorul Mickey Rourke şi-a făcut KO adversarul în ring

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 14:46

Mickey Rourke l-a învins pe Elliot Seymour, prin KO tehnic în repriza a doua, într-o luptă desfăşurată pe stadionul Luzhniki din Moscova.

În vîrstă de 62 de ani, actorul a cîştigat prin knock-out tehnic, în a doua rundă împotriva lui Elliot Seymour, 29 de ani, care căzuse în prealabil de două ori la podea.

După ce a fost declarat cîştigător, Rourke şi-a luat pe umeri antrenorul Freddie Roach, iar apoi a declarat:

"În viaţa mea se întîmplă diferite lucruri buni în momentul ăsta, lucru care m-a salvat de mine însumi. Pentru un om ca mine e mai bine să trăiesc în frică, decît în ruşine".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
jalabert
jalabert  •  30 Noiembrie 2014, 03:41
Postat de putregaiu pe 29 Noiembrie 2014, 18:40

LOL ce de retarzi! Omu are 62 de ani. N-a mai boxat de 20. Adversarul are linia de palmares 1-0-9 iar meciul a fost unul de prezentare sau amical, adica fara nici o insemnatate. Puteau foarte bine sa se bata in sala de antrenament dar au facut-o cu public pt ca Mickey Rourke e o celebritate nu un neica nimeni. Majoritatea pampalailor de aici se asteptau sa vada o tehnica de nivelul unui meci Pacquiao-Mayweather! LOL Personal, as fi dat bani pe bilet la un astfel de meci decat la facatura Bute-Mendy

tu vorbesti jeg? pe tine te bate si bianca dragusanu.

subiectiv777
subiectiv777  •  30 Noiembrie 2014, 00:00

Circ ieftin, plus ca a fost si foarte prost regizat... Nu s-au lovit niciodata cu adevarat in cele 4-5 minute cat au stat pe ring. Negrul ala avea in scenariu sa simuleze niste knockdowns dar mos Rourke nu i-a dat vreun motiv s-o faca. Pana la urma s-a aruncat pe jos (de ziceai ca-i antrenat de unul din fotbalistii care simuleaza fault in careu sa scoata un penalty desi adversarul e la 2 metri de el). La a doua cazatura a simulat ca nu-si mai revine pentru ca a simtit ca mosulake respira greu si ersa in pericol sa lesine in ring daca mai continua circul inca o repriza. Pr0stovanii aia care au platit bilet sa vada susa i-au fluierat la sfarsit din toate puterile. Cam asta a fost...

hofer
hofer  •  29 Noiembrie 2014, 21:00

Sa te bata un mos de 62 de ani este rusine mare.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close