SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER - PACQUIAO

VIDEO Floyd Mayweather îl provoacă pe Manny Pacquiao: "Hai să o facem" » Data pentru cel mai aşteptat meci de box

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 13:24

Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao sînt unii dintre cei mai buni pugilişti din ultimii ani, iar fanii visează la un meci de box între cei doi.

După mai multe negocieri eşuate, anul 2015 pare a fi anul marii lupte. Floyd Mayweather a confirmat că sînt negocieri între cele două parţi şi l-a provocat pe filipinez.

"Vreau să lupt cu Manny Pacquiao. Am încercat să luptăm şi acum cîţiva ani, dar nu s-a putut pentru că el a refuzat testele anti-doping de sînge şi urină. Acum se află într-o situaţie dificilă, pentru că a pierdut în faţa lui Juan Manuel Marquez şi a lui Timothy Bradley.

Este disperat pentru că banii din pay per view sînt tot mai puţini. Eu vreau să lupt de mult timp şi acum îl aştept pe el.

Sînt de acord ca lupta cu el să fie următorul meu meci. Eu nu fug de nici un adversar. Hai să o facem pentru fani! Hai să luptăm pe 2 mai 2015. Ştiu că nu este la nivelul meu, dar fanii vor să vadă lupta.

Oamenii lui Pacquiao au refuzat prima dată pentru că nu au acceptat testele anti-doping şi au refuzat şi cînd le-am oferit o bursă de 40 de milioane. Au pierdut două lupte şi acum vor să primească aceeaşi sumă, dar nu este posibil", a declarat Floyd Mayweather.

Vezi aici video cu declaraţia lui Floyd Mayweather

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
igelu
igelu  •  13 Decembrie 2014, 19:58

Acum nu cred ca Pac-Man are prea multe sanse. Cu totul alta era situatia acum cativa ani cand Floyd nu avea nici o sansa!

tzoian
tzoian  •  13 Decembrie 2014, 18:48
Postat de nttflox pe 13 Decembrie 2014, 14:02

Eu am spus ca nu mai poate, nu ca e mai in varsta. E pacat ca acest meci nu s-a intamplat cand ar fi fost interesant. Acum chiar nu mai are niciun sens.

nu sunt chiar atat de sigur ca nu mai poate, cu bradley a castigat clar ca lumina zilei doar ca 2 arbitri au zis altceva, iar cu marquez a fost acea lovitura senzationala....sa nu uitam ca el conducea pana la acel moment pe foile arbitrilor....chiar cred a manny il poate bate pe floyd

rolololol
rolololol  •  13 Decembrie 2014, 17:18

dute ba ce oferta de 40 milioane astea is povesti nu a existat niciodata asa ceva confirmat

Vezi toate comentariile (6)
Comentează