SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER - MARCOS MAIDANA II

VIDEO Floyd Mayweather, MUŞCAT în ring la ultima victorie: ”Nu mai îmi simţeam mîna!” » Marcos Maidana se apără: ”Poate şi-a pus mănuşa în gura mea”

Foto: AP
Foto: AP

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 10:03

Floyd Mayweather rămîne neînvins la profesioneşti, după ce l-a învins din nou la puncte pe Marcos Maidana, în Las Vegas.
Decizia a fost una unanimă, toţi cei trei arbitri acordîndu-i victoria americanului (115-112, 116-111, 116-111). Maidana nu s-a apropiat deloc de o victorie, deşi i-a pus ceva probleme lui Mayweather, însă meciul va rămîne unul memorabil. Nu pentru calitatea boxului, ci pentru un eveniment petrecut în runda a opta. Argentinianul şi-a muşcat de mînă adversarul!

Click aici pentru VIDEO!

Crede că sînt un cîine, dar nu am făcut asta. Credeam că am cîştigat lupta. Arbitrii au dat însă victoria unuia care fuge în ring. Nu l-am muşcat! Poate şi-a pus mănuşa în gura mea”, a fost modul în care s-a apărat Maidana. Destul de neconvingător, susţine presa americană.

Mayweather s-a plîns arbitrului imediat după incident, dar partida a continuat. ”Nu mi-am dat repede seama ce mi s-a întîmplat, dar apoi am realizat că m-a muşcat. Mi-au amorţit degetele, nu îmi mai simţeam mîna şi îmi puteam folosi doar mîna dreaptă! Am boxat slab, cam de 7-8, pot mai mult de atît, sînt mai bun de atît”, a fost reacţia americanului.

Incidentul are loc la 17 ani de la celebra luptă dintre Evander Holyfield şi Mike Tyson, cînd ”Iron” Mike şi-a muşcat adversarul de ureche şi a fost descalificat. Holyfield a fost aseară la meci, iar MGM Grand Hotel & Casino este chiar arena în care a fost muşcat în 1997.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
hristac
hristac  •  16 Septembrie 2014, 06:35

omul e aproape perfect,acum am vazut ca ,,duce,, si la scatoalce,chiar nu e gingas ca al nostru bute. chino nu avea sanse nici daca afroamericanul se lupta numai cu o mana

marius_rapidus
marius_rapidus  •  15 Septembrie 2014, 13:54
Postat de pma77 pe 15 Septembrie 2014, 10:44

pun pariu ca nici n-ai vazut meciul si mananci cacat aiurea...

Mah PLMA, daca pretinzi ca ai vazut meciul (dar nu pare sa ai nimic smart in zona ta, nici macar TV), fluieraturile si huidiuielile nu le-ai auzit?

cocojambo1
cocojambo1  •  15 Septembrie 2014, 13:00
Postat de editheraven pe 14 Septembrie 2014, 20:39

Pentru voi boxul inseamna "sa sari la bataie", ma? Boxul nu inseamna lupte.

Nu sa sari la bataie, cu toate ca marii campioni asta au facut dar sa fi combativ sa te lupti nu sa dai si sa fugi. Nu asta a fost si este spiritul sportului numit box sa te lupti?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează