SPORTURI  »  BOX  »  VIDEOCLIP

Video » Surpriză pentru Doroftei, de ziua lui: un videoclip despre campioni, de la Titi Prosop, la Biro!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 14:03

Rapperul JerryCo a lansat videoclipul piesei sale "Campion", un feat cu Alex Vasilache. Pentru a realiza un videoclip care sa spuna o poveste reala, rapperul a apelat la ajutorul lui Leonard Doroftei. VIDEO CU PIESA AICI

Faimosul campion de box a acceptat bucuros provocarea, declarand “Piesa este facuta pentru cei care au fost campioni si care isi doresc ca altii sa duca marea performanta mai departe decat au facut-o ei.”

Videoclipul prezinta ideea de “predare a stafetei catre urmatoarea generatie”. In clip apare tanarul boxer Alberto Biro, campion in Portugalia si medaliat in Romania, iar Doroftei, alias "Mosul", este cel care il antreneaza. Cel din urma preia stafeta de la Titi Prosop.

Ca rasplata pentru tot efortul depus in cadrul filmarilor, JerryCo i-a oferit lui Doroftei primul cadou aniversar: povestea vietii lui, in cadre si note.

“Vei vedea in clip o poveste de viata plina de sacrificii, dar depasite de satisfactii.  Ma reprezinta! Piesa este facuta pentru cei care stiu ca viata este o lupta. Tema si povestea sunt senzationale. V-o spun din suflet”, a declarat Leonard Doroftei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează