SPORTURI  »  CICLISM  »  GIANT-ALPECIN

Accident teribil: o mașină a izbit frontal un grup de cicliști de la Giant-Alpecin! John Degenkolb ratează toate cursele clasice!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 10:06

O femeie în vîrstă de 73 de ani, ce conducea sîmbătă în apropiere de orașul spaniol Alicante, a intrat pe contrasens și a izbit puternic un grup al echipei Giant-Alpecin aflat la antrenament, antrenînd în coliziune nu mai puțin de 6 rutieri!

6 rutieri de calibru ai echipei germane făceau parte dintr-un grup de antrenament al celor de la Giant și au fost acroșați de mașină. John Degenkolb, Chad Haga, Warren Barguil, Ramon Sinkeldam, Max Walscheid și Fredrik Ludvigsson au fost duși de urgență la spital, dar doar primii doi au avut nevoie de îngrijiri medicale extinse.

Neamțul John Degenkolb, cel mai bun ciclist de clasice de anul trecut, cîștigător a două Monumente, Milano-Sanremo și Paris-Roubaix, va rata complet cea mai interesantă perioadă din an, fiind nevoit să petreacă următoarele 3 luni în recuperare!

Degenkolb, 27 de ani, și-a fracturat un os din brațul stîng și a fost aproape să își piardă degetul arătător, informează Pedro Cavadas, medicul care l-a operat pentru 3 ore în Spania, scrie cyclingnews.com.

Cavadas este unul dintre cei mai renumiți medici la nivel mondial, după ce a realizat primul transplant de mînă din istorie, în 2006, și primul dublu-transplant de picioare, în 2011.

Chad Haga se află în continuare în spital, alături de Degenkolb, dar neamțul va fi externat în următoarele zile și va pleca în Germania. Americanul Haga, 27 de ani, are răni serioase la bărbie, piept, gît și va urma și el cîteva operații.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează