SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM

Alberto Contador a dezvăluit când a luat decizia de a spune adio ciclismului

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat sambata, 19 august 2017 19:27

Pentru prima dată, Alberto Contador a vorbit despre decizia de a se retrage. Ciclistul spune că seara zilei de 10 septembrie, când Turul Spaniei va ajunge la Madrid, va marca despărțirea sa de sportul iubit.

Indiferent dacă va câştiga sau nu Vuelta, el nu îşi va schimba decizia.

Legat de retragerea sa, Contador a spus: "M-am gândit foarte mult şi am inclus posibilitatea de a continua până la Turul Italiei de anul viitor. Dar nu eram foarte, foarte sigur şi în Turul Franţei am decis cu adevărat că voi renunţa anul acesta. Înainte de tur, eram deja aproape 70% sigur".

Contador susține că nu a decis să se retragă din cauza unor rezultate concrete argumentând că era aproape de forma sa cea mai bună când a început Turul Franţei. "Am decis cu adevărat să mă retrag în etapa a noua din Turul Franţei. Au existat unele accidente şi asta a fost probabil ceea m-a forţat să iau decizia. Lucrurile care se întâmplă în felul ăsta pot elimina toate lucrurile pe care le-ai făcut şi acesta a fost momentul în care am decis în sfârşit", a declarat spaniolul.

"Am fost conştient că era foarte important pentru echipă să ştie care erau planurile mele de viitor cât mai repede posibil", a mai adăugat Contador.

sursa: cyclingnews.com

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close