SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL SPANIEI

Alertă teroristă falsă la Nimes, acolo unde a debutat astăzi Turul Spaniei

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 23:11

Conform unei alerte false apărute vineri seara, unul sau mai mulți suspecți înarmați ar fi sărit dintr-un tren ce sosise în gara din Nimes de la Paris. Vestea a provocat panică în orașul francez de unde a plecat Turul Spaniei. 

update

Un suspect a fost reținut, iar arma sa s-a dovedit a fi falsă. Poliția a declarat pentru Telegraph că nu s-ar fi tras nici un foc în incident și că totul este sub control, deși gara a fost evacuată. În același timp, autoritățile le-au cerut oamenilor să nu se apropie de gară. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Poliția a închis gara din Nimes, acolo unde, astăzi, a debutat ultimul Mare Tur ciclist al anului, și le-a interzis jurnaliștilor prezenți la eveniment, într-o clădire din apropiere, să părăsească sala de presă și să stea în dreptul ferestrelor.

Etapa de mâine din Turul Spaniei va pleca tot din Nimes, plutonul urmând să parcurgă 203.5 kilometri până la Gruissan, tot în Franța. 

Spania este în alertă maximă din cauza atentatului terorist din Barcelona, care a lăsat în urmă 14 morți și 60 de răniți spitalizați, după ce un terorist islamic a intrat cu o dubă în oamenii care se plimbau pe un bulervard important din capitala Cataloniei. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
modestxxl
modestxxl  •  20 August 2017, 05:15

Ăla cu FAMAS-ul păzește bostănăria? Urâtă specie suntem.

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  20 August 2017, 02:19
Postat de sooos1ck pe 20 August 2017, 01:54

Ce tare e, turul Spaniei incepe in Franta :))

Pai si Turul Frantei incepe de cativa ani in alte tari decat Franta :D

sooos1ck
sooos1ck  •  20 August 2017, 01:54

Ce tare e, turul Spaniei incepe in Franta :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează