SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM

Cu şacoşa cu bani la Poliţie! » Vasile Selejean şi Bogdan Floareş au fost eliberaţi: soţiile lor au predat o parte din prejudiciu

Articol de - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 23:34

După ce, miercuri seară, au primit mandat de reţinere pentru 24 de ore, secretarul general şi contabilul FR Ciclism, Vasile Selejean, respectiv Bogdan Floareş, au fost eliberaţi cîteva ore mai tîrziu.

Conform unor surse judiciare, soţiile celor doi inculpaţi au dus la Direcţia de Investigare a Fraudelor cu o sumă importantă de bani. "Cînd au văzut că nu e de glumă, şi-au sunat soţiile şi acestea au adus într-o şacoşă 350.000 de lei, din cei 650.000 de lei cît era prejudiciul, recunoscînd că i-ai delapidat din bugetul instituţiei", a declarat sursa.

Deşi şi-au recunoscut faptele şi au acoperit o parte din prejudiciu, cei doi sînt în continuare cercetaţi penal, fiind acuzaţi de evaziune fiscală, delapidare, abuz în serviciu şi uz de fals.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează