SPORTURI  »  CICLISM  »  DEZVĂLUIRI

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un fost ciclist: "Am vrut să mă sinucid de 11 ori! Luam tot felul de pastile"

Gutierrez, în roșu, alături de Andy Schleck și Alberto Contador // FOTO: Guliver/GettyImages
Gutierrez, în roșu, alături de Andy Schleck și Alberto Contador // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 16:24

Fostul ciclist spaniol Jose Ivan Gutierrez Palacios, 38 de ani, a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare. Acesta a povestit că avut multe probleme, a căzut în depresie și a vrut să se sinucidă de 11 ori.

"Sunt zile bune, zile normale și multe zile negre. A trecut mult timp de când nu am mai avut o zi întreagă în care să fiu bine. Am avut 11 încercări de a mă sinucide. Luam toate pastilele pe care le aveam în casă. Nu puteam fi lăsat singur pentru că riscam să îmi fac rău.
Cel mai rău am fost când am renunțat la bicicletă. Am petrecut multe săptămâni fără să mă dau jos din pat. De multe ori îmi doream să mă lovesc de perete și să îmi rup toate oasele.

În martie 2013 a fost prima dată când am încercat să mă sinucid. Nu știam ce se întâmplă, dar știam că ceva nu e în regulă în capul meu. Ciclismul este un sport dur și stresant. M-am retras de la Turul Franței în acel an pentru că am avut un colaps mental de la panică. Când eram în Pirinei, m-am dat jos de pe bicicletă. Voiam doar să dispar din cursă și de pe hartă", a mărturisit Gutierrez, potrivit Mundo Deportivo, în dorința de a-i ajuta pe alții care sunt în situația lui.

Gutierrez a fost campion mondial sub 23 de ani în 1999 și de 6 ori campion al Spaniei. Cel mai mare succes al lui a fost în 2005, când a luat medalia de argint la Campionatul Mondial de Contratimp. Acesta a fost legitimat la echipe precum Once-Eroski, Illes Baleares, Caisse d'Espargne și Movistar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
130749950767658
Casa Sparta  •  25 Ianuarie 2017, 17:02

pfff

Vezi toate comentariile (1)
Comentează