SPORTURI  »  CICLISM  »  ARESTĂRI

Furtuna de la FR Ciclism a făcut primele victime » Vasile Selejean şi Bogdan Floareş reţinuţi!

Vasile Selejean a fost aseară reţinut pentru 24 de ore
Vasile Selejean a fost aseară reţinut pentru 24 de ore

Articol de - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 00:15

Secretarul general al FR de Ciclism, Vasile Selejean, şi trezorierul Bogdan Floareş au primit aseară mandat de reţinere pentru 24 de ore.

În urma verificărilor făcute de Direcţia de Investigare a Fraudelor la Federaţia Română de Ciclism au fost descoperite mari nereguli financiare. După ce marţi, din sediul federaţiei au fost ridicate calculatoare, documente şi acte contabile pentru instrumentarea cazului, ieri Vasile Selejean, secretarul general al FR de Ciclism, dar şi trezorierul şi în acelaşi timp contabilul FRC, Bogdan Floareş, au fost audiaţi de procurori.

Poliţia descoperise faptul că "Selejean şi Floareş nu au respectat destinaţia unor sume de bani alocate unei persoane juridice din domeniul privat, fiind cheltuite la evenimente sportive care nu s-au mai desfăşurat". Prejudiciul se ridica undeva în jurul sumei de 650.000 de lei.

Ieri, după audieri, procurorii au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore, urmînd ca, probabil, azi, să primească propunerea de arest preventiv. Totodată, 350.000 de lei din prejudiciul total au fost deja recuperaţi.

"Nici nu pot intra în federaţie!"
"Nu pot să înţeleg cum cei din MTS, deşi au susţinut oficial că demiterea mea a fost nestatutară şi ilegală, fapt confirmat ulterior şi de Tribunal, nu ştiau ce se întîmplă la federaţie. Selejan şi ceilalţi n-au schimbat doar încuietorile, dar au şi tăiat cablurile de la camerele de filmare pe care le instalasem la federaţie. Eu nici nu pot să intru în federaţie", a spus revoltat cel care a fost ales preşedinte la Adunarea Generală, Carol Novak.

Conturile FR Ciclism sînt şi ele blocate. "Asta fiindcă, anul trecut, contabilul Floareş a scos 10.000 de euro pentru Turul Sibiului, dar a plecat cu ei în concediu, în străninătate", a dezvăluit Carol Novak

Conduce de acasă şi se pregăteşte de Mondiale
Preşedintele campion olimpic se află acasă, la Miercurea Ciuc. Practic, în urma motivaţiei deciziei Tribunalului, care a anulat demiterea sa, el este preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Ciclism.

"Conduc de aici, de acasă. E un fel de a spune, pentru că la Federaţia Internaţională de Ciclism, tot Nicolae Plugaru, cel cu care m-au înlocuit, figurează ca preşedinte. De aceea avem probleme, nu putem trimite spotivi la concursuri internaţionale", a încheiat Novak.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  07 August 2014, 11:29

Daca n-au uns acolo unde trebuie ca mircea sandu, asa le trebuie. Cei mici trec pe sub lege, cei mari pasesc peste lege, iar fraierii se prind in lege ca intr-un gard de sirma ghimpata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează