SPORTURI  »  CICLISM  »  ROȚI

Inimaginabil! Au apărut imagini cu cel mai scump set de roți de bicicletă din lume. Costă cât o Dacie!

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 10:48

Publicația BikeRadar a publicat fotografii cu cel mai scump set de roți din lume.

Roțile sunt produse de producătorul german Lightweight și vor fi distribuite peste aproximativ trei luni de către Lightweight’s Middle East, în magazinul Wolfi’s Bike Shop din Dubai.

Discul Fernweg este cel mai scump set de roți de ciclism cu frâne al Lightweight și costă 6.670 euro.

Roțile sunt dotate cu butuci unici, din fibre de carbon în formă pentagonală, proiectați pentru a face față forței de rotație suplimentară care poate veni de la frânele discului, precum și pentru imbunătătirea disipării căldurii din rotorul discului.

Lightweight, de asemenea, susține că învelișul butucului imbunătățește transferul de putere, față de un înveliș obișnuit. Discul Fernweg este a doua incursiune de roți compatibile cu discuri de frână al producătorului german, după discurile Meilenstein C.

Cu toate acestea Lightweight a declarat că este doar începutul în în adaptarea strategiei sale la evoluția cererii pe piața bicicletelor și triatlonului.

6.950 €costă noul Logan Acces

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează