SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI 2015, 4-26 IULIE

Ivan Basso are cancer testicular și s-a retras din Turul Franței

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 15:52

Moment tulburător în ziua de pauză din Turul Franței. Italianul Ivan Basso, dublu-cîștigător de Turul Italiei și unul dintre cei mai importanți locotenenți ai lui Alberto Contador, a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer testicular și că va părăsi competiția pentru a se concentra pe tratament.

Basso a simțit dureri într-unul dintre testicule după o căzătură în etapa a cincea, însă abia azi a făcut o tomografie care a dat rezultatul crunt.

Lîngă Basso, la conferința de presă, Alberto Contador abia a putut să își stăpînească lacrimile. În vîrstă de 37 de ani, italianul are două podiumuri în Turul Franței, în 2004 (3) și 2005 (2).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează