SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL SPANIEI 2015

Se anunță un Tur al Spaniei senzațional! Nibali și Valverde și-au confirmat prezența, urmează Froome și Quintana!

Vincenzo Nibali a fost al patrulea la Paris, cu o victorie de etapă în palmares, foto: reuters
Vincenzo Nibali a fost al patrulea la Paris, cu o victorie de etapă în palmares, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 18:07

Italianul Vincenzo Nibali (Astana) a confirmat prezența în Turul Spaniei, acolo unde mai sînt așteptați britanicul Chris Froome (Sky) și Nairo Quintana (Movistar). Un alt ciclist care a acceptat să se alinieze la startul ultimul Mare Tur al anului este americanul Tejay van Garderen (BMC). 

Se anunță o cursă pasionantă, o oportunitate de revanșă pentru rutierii care nu au cîștigat nimic în Turul Franței. Practic, în afară de Alberto Contador, care și-a încheiat sezonul, toate marile nume din ciclismul profesionist și-ar putea disputa tricoul roșu în competiție care începe pe 22 august. 

Nibali va fi secondat de Fabio Aru, celălalt rutier de calibru de la Astana, și rămîne de văzut cum se vor înțelege cei doi în febra goanei după rezultate. Aru a terminat pe locul doi Turul Italiei din acest an, acolo unde Contador a bifat al șaptelea său titlu de Mare Tur. Un alt ciclist de calibru care a confirmat prezența este Alejandro Valverde, campion în 2009 în Vuelta și loc 3 în recent încheiatul Tur al Franței. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
botizann
botizann  •  31 Iulie 2015, 19:03

Vuelta propune ca Mai tot timpul un traseu plictisitor .. De fapt in afara de Angliru , Monahil , Bopa del mundo Cuitu negru nu stiu Alta catarare in Vuelta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează