SPORTURI  »  CICLISM  »  PUBLICITATE

Start în Turul Sibiului » Mai multe puncte UCI şi premii mai mari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 00:00

De la an la an, Turul Ciclist al Sibiului a crescut în valoare, atît din punctul de vedere al echipelor şi rutierilor, cît şi al punctelor UCI şi al premiilor

Anul acesta, organizatorii au ridicat şi mai mult ştacheta, punînd la bătaie 33.800 de euro, cu aproximativ 4.000 mai mult decît în 2014, şi 732 puncte UCI, cu 211 mai multe decît la ediţia precedentă.

Turul Ciclist al Sibiului debutează azi, cînd e programat obişnuitul Prolog pe străduţele din Centrul istoric al Sibiului. Primul start se dă la ora 18:00, iar rutierii vor avea de parcurs 2.400 de metri pe 4 tipuri de pavaj.

Etapă de peste 200 de kilometri

De joi, 2 iulie, pînă duminică, cele 4 etape îi vor purta pe rutieri prin toate colţurile judeţului Sibiu. Traseul măsoară 683,7 kilometri. Prima etapă, în premieră, va fi de peste 200 de kilometri. Rutierii vor ajunge la Mediaş, în nord, apoi se vor îndrepta spre Miercurea Sibiului, în vestul judeţului. De la Dobîrca urmează o cățărare de categorie A, iar finişul va fi la Sibiu, ca de altfel la fiecare etapă.O zi mai tîrziu, Turul Ciclist al Sibiului va ajunge în Păltiniş. Etapa cuprinde două căţărări de categorie A, dar greul vine abia sîmbătă, etapa a III-a încheindu-se cu o căţărare de categorie specială, la Bîlea Lac, de 22,6 kilometri, şi aproape 1.500 de metri diferenţă de nivel. În ultima zi, rutierii vor avea de parcurs 158,7 kilometri. Organizatorii au renunţat la contratimpul pe echipe în beneficiul spectatorilor, care îi vor putea vedea pe sportivi făcînd de 4 ori o "buclă" între Sibiu şi Poplaca.

4 echipe pro-continentalevor lua startul în acest an din totalul de 18: Andoni Giocattolli Sidermec, CCC Sprandi Polkowice (fostă Polsat), Vini Fantini Nippo şi Southeast Pro Cycling Team

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close