SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FLANDREI (EUROSPORT, 13:30)

Turul Flandrei, transmis din maşina echipelor!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 11:46

Turul Flandrei reprezintă un monument al ciclismului profesionist. Competiţia disputată în Belgia adună la start cele mai puternice nume din ciclismul profesionist, rutieri specializaţi în întreceri condensate, de o zi, pe o distanţă ce depăşeşte 250 de kilometri. Cu un traseu vălurit şi pigmentat cu piatră cubică, întrecerea se anunţă fascinantă, iar organizatorii transmisiei TV, televiziunea belgiană S pregătesc o surpriză telespectatorilor.

În mijlocul unui scandal cu Uniunea Ciclistă Internaţională, care vrea să impună eliminarea transmisiilor radio între rutieri şi maşinile directorilor sportive ale echipelor de care aparţin, Leopard Trek, Quick Step, Omega Pharma-Lotto şi Garmin-Cervélo, patru dintre echipele de prestigiu din Turul Flandrei vor oferi indicaţii live propriilor rutieri. Camere TV vor fi amplasate în caravana Turului Flandrei, iar telespectatorii vor putea urmări imagini cu instrucţiunile şi dialogul eroilor care vor anima întrecerea.

Cursa este transmisă în România de Eurosport, de la ora 13:30, iar cronica şi reacţiile de după întrecere vor putea fi urmărite pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează