SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI

Victorie pentru Bardet! Froome, lider cu două etape înainte de finalul Turului Franței » Cum arată top 10

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 20:22

Romain Bardet (Ag2R) a câștigat astăzi etapa a 19-a a Turului Franței, desfășurată pe 146 kilometri între Albertville și Saint Gervais.

Liderul clasamentului general, Chris Froome, a căzut cu 12 kilometri înainte de finiș pe coborâre, dar nu a pierdut timp. El a încheiat cursa pe bicicleta unui coleg și cu numeroase zgârieturi și vânătăi pe spate și cotul drept.

Victoria de ieri i-a adus francezului și locul al doilea în clasamentul general, la patru minute și paisprezece secunde de britanic.

Clasament cursă:

gettyimages 578779908

Mâine, penultima etapă se va desfășura între Megeve și Morzine, 146,5 km, fiind ultima montană din această ediție și singura care mai poate schimba ceva. Duminică rutierii vor pune punct Turului Franței 2016, la Paris, într-o etapă de paradă. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează