SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI 2016

VIDEO Alberto Contador: "Faptul că am pierdut așa mult timp doare mai mult decât căzătura"

Alberto Contador la finalul etapei a doua, foto: reuters
Alberto Contador la finalul etapei a doua, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 22:00

Spaniolul Alberto Contador (Tinkoff) a căzut pentru a doua oară în două etape de Turul Franței și spune că resimte la nivel mental loviturile, mai ales că Froome și Quintana s-au distanțat la 48 de secunde, un avantaj consistent pentru această fază a cursei.

"Am suferit o nouă căzătură. M-am lovit de ghidon și m-am rănit pe cealaltă parte a corpului. Tony Martin (de la Etixx-QuickStep) a căzut fix în fața mea, iar eu am pierdut controlul bicicletei.

Simt o durere în genunchi, călcâi și umărul stâng, dar vom vedea cum evoluează lucrurile. Cert e că nu pedalez cum trebuie.

Trebuie să fii puternic mental pentru a trece peste un start de Tur atât de dezastruos. Cred că e posibil să recuperez, atunci când ajungem în munți. Am încercat să minimalizez pierderile, dar moralul meu nu este intact. Faptul că am pierdut așa mult timp doare mai mult decât căzătura", a explicat Alberto Contador, citat de cyclingnews.com.

CITEȘTE CRONICA ETAPEI DE ASTĂZI:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close