SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM

VIDEO Cea mai penibilă situaţie! Un ciclist mai avea 50 de metri pînă la sosire, dar ce a urmat este SF!

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 16:32

În ediţia inaugurală a Turului din Abu Dhabi a avut loc un moment incredibil, cînd un ciclist avea victoria în mînă, dar a căzut cu doar 30 de metri înainte de final.

Wout Poels (Sky) a făcut o cursă de recuperare fantastică în ultimii kilometri ai etapei şi l-a prins din urmă pe Esteban Chaves, cel care era singur în evadare.

Chiar l-a depăşit şi ar fi cîştigat fără probleme această etapă, însă a căzut la ultima curbă. A luat greşit virajul şi a alunecat, fiind depăşit de Chaves şi apoi de Aru.

Vezi momentul penibil din turul din Abu Dhabi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ottonelu
ottonelu  •  10 Octombrie 2015, 20:59

Dar măi ziaristule, hai că te iau eu în goarnă: definește adjectivul "penibil", chiar te rog! Poate (chiar sigur) habar n-ai de bogăția limbii române, ziaristule! Ai luat bacul? Poate l-ai luat, sigur l-ai luat, la URIAȘ și BOMBĂ! Bine ca ești specialist în macrouri si ++developement!

ottonelu
ottonelu  •  10 Octombrie 2015, 20:50

Băi ziaristule, tu chiar nu ai văzut că i-a sărit lanțul? Din-astea se mai întâmplă, nu e penibil cum spui tu!!! Habar n-ai de ciclism!

ottonelu
ottonelu  •  10 Octombrie 2015, 20:46

Nu înțeleg ce e penibil aici? Aaaa, da, știu acum, penibil ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează