SPORTURI  »  CICLISM  »  AMSTEL GOLD RACE

VIDEO Enrico Gasparotto a câștigat Amstel Gold Race, după un atac fabulos pe Cauberg! Moment oribil cu un ciclist care și-a rupt nasul

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 18:01

Italianul Enrico Gasparotto (Wanty-Groupe Gobert) a câștigat pentru a doua oară în carieră clasica inaugurală din Ardeni, Amstel Gold Race, după un atac clasic pe cățărarea de final Cauberg.

Singurul capabil să îl prindă pe veteranul în vârstă de 34 de ani a fost Michael Valgren Andersen (Tinkoff), cei doi disputându-și întrecerea la sprint, după 248.7 kilometri de cursă.

A fost o victorie emoționantă pentru Gasparotto, care a dedicat succesul regratatului Antoine Demoitie, colegul său de la Wanty care și-a pierdut viața în Gent-Wevelgem, acolo unde a fost lovit de o motocicletă.

Fabio Fellini, de la Trek-Segafredo, a oferit momentul oribil al zilei, după ce și-a rupt nasul exact la începutul cursei. VIDEO AICI

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează