SPORTURI  »  CICLISM  »  ENECO TOUR

VIDEO Există umăr la umăr şi în ciclism! Doi ciclişti s-au luat la harţă pe biciclete în Eneco Tour :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 22:26

În ultima etapă din Eneco Tour, doi ciclişti s-au luptat cu ardoare pentru poziţii la vîrful plutonului. Bătălia a fost atît de intensă încît s-a lăsat cu îmbrînceli, înjurături şi scuze oficiale pe facebook.

Cei doi protagonişti sînt cîştigătorul din Paris-Roubaix 2014, olandezul Niki Terpstra, de la Omega Pharma-QuickStep, şi belgianul Maarten Wynants, de la echipa de culoarea smaraldului Belkin.

Pe o ascensiune lentă, în finalul ultimele etape din Eneco Tour, cei doi au încercat să fie în vîrful plutonului pentru a impune propriul ritm grupului compact. Încăpăţînaţi, nici unul nu a vrut să se lase dominat de celălalt.

Imaginile sînt senzaţionale. Terpstra a crezut că se poate folosi de autoritatea sa în pluton şi-l izbeşte pe Wynants, însă belgianul nu se lasă impresionat şi ripostează imediat, iar ciondăneala continuă pentru cîteva sute de metri.

După evenimente, la rece, Terpstra şi-a cerut scuze pe profilul său de facebook. Apoi, a fost descalificat. :D

VEZI AICI IMAGINILE

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
geo_qqq
geo_qqq  •  18 August 2014, 15:38

pai asta n-a fost nimic pe langa cea din finalul etapei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează