SPORTURI  »  CICLISM  »  PARIS ROUBAIX 2018

ŞOC în Paris-Roubaix: ciclistul Michael Goolaerts a murit la spital, în urma unui accident din timpul cursei!

Michael Goolaerts
Michael Goolaerts

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 18:17

Ciclistul belgian Michael Goolaerts, 22 de ani, a murit după ce a suferit un stop cardiac în urma unui accident în cadrul cursei Paris-Roubaix.

"Michael a murit la spitalul din Lille, la 22:40, în prezența membrilor familiei și a celor dragi. A făcut stop cardiac, iar medicii nu l-au putut salva", sună comunicatul oficial al echipei sale, Vérandas Willems–Crelan.

Goolaerts fusese transportat de urgenţă la spitatul din Lille după un accident suferit în cursa-monument de ciclism Paris-Roubaix. 

După 97 de kilometri de cursă, pe a doua secţiune de pavate, belgianul Goolaerts (Vérandas Willems–Crelan) a fost implicat într-un accident teribil. S-a prăbuşit şi a rămas inconştient pe marginea drumului. 

Cei de la Le Figaro au anunțat la momentul respectiv că rutierul a fost resuscitat la faţa locului şi transportat de urgenţă cu elicopterul la spitalul din Lille. Din păcate, sportivul nu a mai putut fi salvat.

peter SAGAN, PRIMA VICTORIE în paris-roubaix

Slovacul Peter Sagan, campionul mondial, a obţinut primul trofeu din carieră în Paris-Roubaix. Rutierul în vârstă de 28 de ani al echipei Bora-Hansgrohe a evadat împreună cu campionul Elveției, Silvan Dillier (Ag2R), pe care l-a învins fără probleme în sprintul de pe velodromul din Roubaix.

Sagan devine al 11-lea ciclist din istorie care reușește dubla Turul Flandrei / Paris-Roubaix în carieră și primul campion mondial care se impune în Roubaix după francezul Bernard Hinault, în 1981. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  09 Aprilie 2018, 16:55

Sa-i fie tarana usoara...

maxp
maxp  •  09 Aprilie 2018, 15:43
Postat de Lengyel Adrian pe 09 Aprilie 2018, 10:39

Asa se intampla in "Campionatul Mondial Farmaceutic pe Roti"...

Eu inca n-am inteles daca a fost vorba de vreo trauma sau a cazut din cauza stopului. Nimeni nu explica clar. Stim cu totii ce se intampla prin ciclism, dar s-ar putea sa nu aibe totusi nicio legatura.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Aprilie 2018, 11:03

...s a lovit rau la inima ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează